• Helaas geen producten gevonden..

Nooit meer sjouwen met zware tassen. Nooit meer te veel betalen voor de wekelijkse boodschappen. Nooit meer de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak het jezelf vooral makkelijk. Bestel voortaan jouw eten en de wekelijkse boodschappen bij Butlon, jouw online supermarkt en restaurant.

De nieuwe manier om eten te bestellen

In eerste instantie had Butlon niets met eten te maken. Het is ooit begonnen als softwareproject voor lokale ondernemers. Een project om het makkelijker te maken om producten te kopen bij lokale ondernemers.

Het idee voor het huidige platform nam pas echt vorm toen de oom van de eigenaar, Alessio Pinna, een pizzeria begon. Er was een website nodig, zodat klanten eten online konden bestellen. Op dat moment is het platform ontstaan en is het ondertussen uitgegroeid tot een landelijke online butler voor het bezorgen van eten.

Snel en eenvoudig eten bestellen

Bij Butlon bestel je zowel de (avond)maaltijd als de wekelijkse boodschappen. Wanneer je dat zelf wilt. Wat het zo bijzonder maakt, is dat Butlon je een complete online beleving biedt. Of je nu klant of een bedrijf bent. Je bestelt snel en eenvoudig wat je nodig hebt en hebt het de volgende dag al in huis. Soms komt het gewoon niet uit om naar de supermarkt of het restaurant te gaan en daarvoor bieden wij graag een uitkomst.