• Helaas geen producten gevonden..

8 Tips om nog meer te besparen op je boodschappen

Eb78749da9a713b0e19eca81f253be4e blog article
05-Jan-2024 3 Min leestijd

Je kunt al flink besparen bij Butlon, maar we delen graag 8 handige tips waarmee je nog meer kunt besparen op je boodschappen. Of je nu al klant bent of gewoon zoekt naar manieren om slimmer met je budget om te gaan, deze tips helpen je daarbij.

1. Maak een boodschappenlijstje
Als jij je week vooruit plant, voorkom je dat je op drukke dagen last-minute naar de winkel rent doet die flink wat geld kosten. Dat is echt zonde van je centen! Het is bovendien geruststellend om te weten wat je elke dag gaat eten. Doe daarom 1 keer per week of twee weken je boodschappen online voor de dagen dat je weinig tijd hebt om te koken.

2. Koop in bulk
Voor items die lang meegaan, zoals rijst, pasta of ingeblikte goederen, kan het voordeliger zijn om ze in grote hoeveelheden te kopen. Wij hebben zelf regelmatig korting op dit soort producten.

3. Houd de aanbiedingen bij!
Wij hebben vier soorten aanbiedingen: de dagknallers, OP=OP, laatste kansjes en folderaanbiedingen. Het is handig om het verschil tussen deze aanbiedingen te kennen. Bij de dagknallers vind je dagelijks sterk afgeprijsde producten die maar 4 dagen geldig zijn. De OP=OP-producten verdwijnen uit ons assortiment zodra ze uitverkocht zijn, aangezien we ze als partij inkopen. De laatste kansjes zijn bijna over de THT-datum of al verlopen, maar nog steeds goed te consumeren zijn. Om de twee weken hebben wij nieuwe folder vol aanbiedingen. Volg ons op social media of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze aanbiedingen. Dit kan flink wat geld in je portemonnee besparen

4. Bestel je boodschappen online
Als je je boodschappen online bestelt, loop je minder kans om verleid te worden door allerlei lekkers. In de winkel ruik je het, zie je het, en wil je het gelijk meenemen. Maar online bestellen is wat zakelijker, je vinkt gewoon de dingen aan die op je lijstje staan, zonder al die extra verleidingen.

5. Bespaar op de verzendkosten
We bezorgen zowel verse als droge, gekoelde en diepgevroren boodschappen. Dit mixpakket is best bijzonder in de markt, maar het is niet bepaald goedkoop! Toch bezorgen we voor slechts 2,95 als je boven de 70 euro bestelt. Onder dat bedrag zijn de verzendkosten 6,95. Denk er dus aan om voor een iets langere periode te bestellen om die paar euro te besparen.

6.Groente en fruit uit de vriezer
Diepvriesgroenten en -fruit zijn een budgetvriendelijkere optie dan verse producten. En weet je wat? Ze zijn vaak net zo voedzaam als de verse varianten. Dit komt doordat groenten en fruit direct na de oogst worden ingevroren, waardoor al die belangrijke voedingsstoffen behouden blijven.

7. €5,00 aan vriendenkorting
Ontvang €5,00 aan boodschappentegoed door je vrienden uit te nodigen om bij Butlon te bestellen. Als je bijvoorbeeld een vriend uitnodigt en die persoon zich registreert en een bestelling plaatst bij Butlon, ontvangen jullie beiden €5,00 tegoed. Voeg gewoon het e-mailadres van je vriend toe in MIJN BUTLON-account en verstuur de uitnodiging. Je kunt hier de status zien van de registratie en de geplaatste bestelling.

8. Verspil minder voedsel en bespaar meer euro’s
Producten met een THT-datum op de verpakking bederven niet snel. Na deze datum kan echter de kwaliteit (smaak, geur of kleur) achteruitgaan, maar ze zijn meestal nog veilig om te eten. Aan de andere kant, producten met een TGT-datum kunnen na de aangegeven datum niet meer geconsumeerd worden. In onze "laatste kans"-aanbiedingen vind je producten die bijna de THT-datum hebben bereikt. Hierdoor kun je deze producten nog veilig consumeren en besparen op je bestelling.