• Helaas geen producten gevonden..

Bezorgkosten Onder de Loep: Bespaar Slim bij Butlon!

Butlon Manon dozen blog article
23-Apr-2024 3 Min leestijd

Veel van onze klanten hebben vragen over het minimum bestelbedrag en de bezorgkosten die worden toegepast bij het bestellen van boodschappen via Butlon. Om hierover opheldering te bieden, leggen we graag uit waarom deze keuzes zijn gemaakt.

Verbeterde bezorgservice
Butlon werkt sinds kort samen met Leen Menken en deze samenwerking valt goed in de smaak. Leen Menken bezorgt door heel Nederland, gekoeld en bevroren, zodat jouw boodschappen altijd in perfecte staat aankomen. Helaas is er niet aan te ontkomen dat bezorging kosten met zich meebrengt. Om deze reden vragen wij bezorgkosten bij elke bestelling die gedaan wordt en is er een minimum bestelbedrag van €50,-.

Wat zijn onze bezorgkosten?
Zoals eerder vermeld, geldt er een minimum bestelbedrag van €50,-. Voor bestellingen tussen het minimum bedrag en €70,- bedragen de bezorgkosten €6,95. Boven €70,- dalen de bezorgkosten zelfs naar slechts €2,95. Door te bestellen boven de €70,- kun je dus maar liefst €4,- besparen op je bestelling, waarmee je weer kunt profiteren van geweldige aanbiedingen.

Hoe kun je bezorgkosten minimaliseren?
De meest effectieve tip is al genoemd: zorg ervoor dat je bestelling boven de €70,- uitkomt. Hierdoor bespaar je direct €4,- per bestelling. Als het moeilijk is om alleen dit bedrag te bereiken, overweeg dan om samen met anderen te bestellen. Dit maakt het eenvoudiger om het minimum bestelbedrag te halen en bovendien kun je de bezorgkosten delen. Een andere slimme tip is om aanbiedingen in bulk te kopen of diepvriesproducten te bestellen. Producten zoals toiletpapier, wasmiddel, schoonmaakmiddelen en andere huishoudelijke artikelen zijn ideaal voor bulkinkoop, omdat ze lang houdbaar zijn en niet snel bederven.

Bespaar niet alleen geld, maar ook moeite door slim om te gaan met je bestellingen bij Butlon. Zo geniet je niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van extra voordeel op je bezorgkosten!