• Helaas geen producten gevonden..

De supermarkt in Nederland

Klaar met de drukte en chaos?

Ga jij tegenwoordig nog graag naar een reguliere supermarkt bij jou in de buurt om je wekelijkse of misschien wel dagelijkse boodschappen te doen? Vaak zijn de fysieke supermarkten namelijk erg druk en daardoor onoverzichtelijk. Een ander minpunt aan de supermarkt bij jou om de hoek. De meeste producten gaan dagelijks door de handen van talloos veel mensen. Groenten en fruit krijgen daardoor bijvoorbeeld lelijke butsen en worden minder snel gekocht.

Dit echter, vormt weer een probleem op het gebied van voedselverspilling, en ga zo maar door. Verder is de kans dat niet alle producten van je boodschappenlijstje verkrijgbaar zijn, groot. In dat geval zou je op plan B moeten overschakelen, vaak is dat bij de meeste mensen een ongezonde kant-en-klaar maaltijd of een snelle diepvriespizza.

Genoeg redenen om over te stappen naar de beste oplossing voor al deze problemen?

De oplossing voor al jouw frustraties

Nu hoor ik je denken; een oplossing voor al deze problemen, dat klinkt als muziek in mijn oren. En dat is het ook! Het doen van online boodschappen bij Butlon is fantastisch. Het is tijdbesparend, scheelt een hoop stress en het is helemaal niet duur! Daarnaast is het voor werkelijk iedereen toegankelijk en praktisch om de meest uiteenlopende redenen. Zo is de één lichamelijk minder fit en laat daarom de boodschappen bij zich thuis bezorgen. De ander heeft een drukke baan en red het simpelweg niet om zelf boodschappen te doen in verband met de openingstijden van de reguliere supermarkten. Voor de voltijd huismoeder van meerdere kleine kinderen is onze service uiteraard ook een helpende hand. Dankzij Butlon hoeft zij haar ‘koters’ niet in de auto te zetten om ze mee naar die drukke supermarkten te sleuren om daar vervolgens alleen maar stress te ervaren. Kids die de conditie van mams uittesten of gaan liggen jammeren op de grond. Deze situatie is ons allen bekend.

Waarom online boodschappen bestellen via Butlon.com?

Land background

Zo werkt onze boodschappenservice

Bestellen doe je heel relaxed vanaf de bank of misschien zelfs op het werk, in het openbaar vervoer of tijdens het wachten op de kinderen na schooltijd. Binnen enkele kliks heb je een gratis profiel aangemaakt. Wij raden zeker aan om dit te doen, zodat automatisch bij iedere bestelling jouw adresgegevens worden ingevuld. Dit bespaart je een hoop werk en dus kostbare tijd. Vervolgens wordt het brede productoverzicht getoond, te beginnen met de eerste pagina die vol staat met voordelige actieproducten.

De rest van de producten in de shop van Butlon zijn opgedeeld in diverse categorieën. Aan de linkerkant bevinden zich de productcategorieën: groenten en fruit, koelproducten, diepvriesproducten, droogwaren en dranken. Deze categorieën zijn wederom onderverdeeld in verschillende segmenten. Zo vinden gebruikers makkelijk en snel de producten waar ze naar op zoek zijn. Nagenoeg alles is verkrijgbaar in het brede assortiment van Butlon. Evengoed zijn tal van non-food producten in onze store verkrijgbaar zodat je voor schoonmaakspullen, kaarsen en zelfs mondkapjes niet meer de deur uit hoeft. Bekijk het ruime aanbod van de Butlon online supermarkt en plaats je (eerste) bestelling. Grote kans dat jij daarna nooit weer anders wilt!

Bru img1
Bru img2

De hoogste kwaliteit én voordelig

Het is super voordelig om je boodschappen bij de Butlon supermarkt te doen. Naast onze geweldige acties en kortingen scoor je bij ons super voordelige grootverpakkingen. Sla dus meteen een grote voorraad in van de kwaliteitsproducten in ons assortiment. Normaliter leveren wij deze grootverpakkingen, van bijvoorbeeld kipfilet, eieren of spareribs aan onze restaurantpartners, zodat zij voorzien zijn van de beste kwaliteitsproducten. Wij vinden echter dat iedereen heerlijke gerechten op tafel hoort te zetten.

Je bent het waarschijnlijk met ons eens, dat het van belang is dat uitsluitend producten van goede kwaliteit op jouw bord terecht komen. Vandaar dat het voor ons van grote prioriteit is dat jij de beste producten van de Butlon supermarkt thuisbezorgd krijgt en dagelijks controles uitgevoerd worden om de kwaliteit te garanderen. Vanaf het moment dat jouw order bij ons binnenkomt werkt ons team met vakkundige collega’s op de magazijnafdeling om jouw bestelling samen te stellen. De temperatuur van het koel - en diepvrieswaar wordt van begin tot het einde nauwkeurig bijgehouden, dit is belangrijk om de goede kwaliteit te waarborgen. Continu wordt er opgelet dat de juiste producten ingepakt worden en dat het magazijn bijgevuld wordt wanneer bepaalde producten niet meer op voorraad liggen.

Bestel in één keer voor de hele week je boodschappen

De Butlon supermarkt biedt een stukje extra comfort waar onze gebruikers dol op zijn! Binnen het brede assortiment hebben we namelijk ook exclusieve buitenlandse producten om de meest culinaire gerechten te bereiden. Denk hierbij aan Oosterse noedels en rijstsoorten of speciale kruiden die in Nederland nauwelijks verkrijgbaar zijn. Je creëert de meest smakelijke maaltijden met de boodschappenservice van Butlon! 

Onze bezorging is super flexibel; kies je eigen bezorgdatum en tijdvak uit, zodat het bezorgmoment jou uitkomt. Doe je voor meer dan €120,- aan boodschappen in onze supermarkt dan is de levering gratis! Bestellen gaat heel makkelijk via de app of onze website. Probeer Butlon vandaag nog!